Главно меню:

КНИГА ЗА АЛОЕ АРБОРЕСЦЕНС

Кой е Отец Романо Заго?

Отец Романо Заго е  Францискански учен от Бразилия, който иска целият свят да знае тайната на мощната бразилска рецепта със сок от Алое Арборесценс за здраве и подкрепа на имунната система.

Отец Романо Zago е роден в Lajeado, Бразилия на 11 август 1932. Той е ръкоположен за францискански монах през 1958 г., след което учи философия и теология. През 1971 г. получава научна степен по литература и чужд език (латински, португалски, френски и испански език) от факултета по литература в Папския Католически университет на Рио Гранде до Сул. През 1988 г., като председател на енорията на Сан Антонио в град Pouso Novo, Бразилия, той научава от местните жители за мощна рецепта с Алое Арборесценс, която те използват за повишаване на имунитета. Той започва да я препоръчва и на други хора. Отец Романо сам наблюдава положителните резултати, получени благодарение на фитонутриентите, съдържащи се в растението. След това бива изпратен в Йерусалим и Италия, където продължава да наблюдава големия успех, който рецептата постига за подобряване на имунната система на хората със сериозни здравословни проблеми.

Това го вдъхновява да посвети живота си на научните изследвания и изучаването на Алое Арборесценс и решава да популяризира бразилската рецептата за благото на човечеството в световен мащаб. Отец Романо Заго публикува две книги за бразилската рецепта. Първата се казва „Бразилската Рецепта с Алое Арборесценс, мед и дестилат“, която е преведена и се разпространява на пет континента. По искане на много хора и организации, той изнася лекции и конференции в Португалия, Испания, Швейцария, Франция, Италия и Бразилия, като разказва за много случаи на хора, които са подобрили здравословното си състояние, използвайки рецептата. Отец Заго обяснява как изследванията са показали, че богатото на фитотерапевтични и  нутриологични съставки растение  Алое Арборесценс насърчава изчистването на кръвта, дебелото черво и подобрява работата на сърдечно-съдовата и имунната система. Той намира много научни доказателства в подкрепа на това, че употребата на някои неизвестни до сега захари, които се съдържат в това  растение, подкрепя работата на имунните клетки и спомага за постигането на оптимална имунна функция.

Растения като Алое Вера и Алое Арборесценс, които са научно доказани  мощни имуномудолатори съдържат сложни захари, наречен полизахариди, които насърчават имунната активност. В неговия труд „Научна монографична история на алое вера и алое арборесценс”, отец Романо казва: „Алое е храна. Ако решите да се лекувате с алое, ще имате полза от неговите хранителни вещества, тъй като то е пълноценна храна. Алое притежава пълен набор от полизахариди и други фитонутриенти. Въпреки това, важно е да се помисли за съставките колективно. Въпросът е често: „Има ли някаква активна съставка, която може да разкрие тайната на алоето, така че обективно да се установи нейната надежност и вече да не се оспорва правдоподобноста на алоето като растение, подпомагащо здравето ?“ Отговорът е, че активната съставка действа чрез синергизъм. Точният смисъл на думата „синергизъм” е  нещо, което „работи заедно с друго нещо за по-голям ефект от сумата на техните индивидуални ефекти.“ Когато разберем този принцип, става очевидно, че много съставки със значителен терапевтичен потенциал, които са от съществено значение за жизнените процеси в здравото тяло, когато се приемат поотделно, в повечето случаи не дават резултат.

Втората книга, която отец Романо Заго публикува се казва „Ракът може да бъде излекуван с Алое Арборесценс”. Скоро тя ще бъде достъпна и на български език.

В нея има множество описани случаи на хора, които са се преборили със страшната болест с помоща на тази рецепта.

Отец Романо разбира, че много хора няма как да проготвят прясно изцеден сок от Алое Арборесценс в дома си по различни причини и трябва да разчитат на дадена фирма-производител. В този случай е важно да се изберете един производител, който използва качествени култури от петгодишни растения Алое Арборесценс, чиито листа са прибрани в подходящия момент и обработени чрез смилане на целия лист в сок без нагряване, студено пресоване или сушене чрез замръзване, за да могат да се запазят всички активни полизахариди и фитонутриенти и да се гарантира максимална ефективност на сместта. И накрая, рецептата трябва да съдържа поне 40% сок от Алое Арборесценс, мед, 1% алкохол и да е стабилизирана за постигане на по-дълъг срок на годност чрез използването на полезни консерванти. Консумирането на бразилската рецепта щадящо прочиства цялото тяло отвътре, подпомага имунната система и дава възможност на организма да оптимизира работата на всичките си функции и системи, като по този начин спомага за постигането на отлично здраве.

Продукт с Алое Арборесценс може да закупите от онлайн-магазина: www.herbs-doctor.com или да поръчате на телефон: 02 / 952 34 49

Книгата може да закупите от онлайн-магазина: www.herbs-doctor.com или да поръчате на телефон: 02 / 952 34 49

Коментари

Коментар от Димитър
Публикуван на: 14.03.2011 at 23:50

Научих много.