Главно меню:

ОТГЛЕЖДАНЕ

Фирма „Deca Aloes Arborescens“ е единствената оторизирана и призната от отец Романо Заго фирма в света за производство на Алое Арборесценс. На нашата компания той е поверил своето безусловно доверие.  Това е доказателсто за вниманието към качеството и времето, което ние посвещаваме на научните изследвания и развитието на природните продукти на базата на алое.

Единствения вид алое, използван във всички наши препарати е Алое Aрборесценс, тествано и утвърдено като растението с най-много активни съставки от всички над 200 различни видове алое, разпространени в световен мащаб.

Растенията, които използваме се отглеждат изцяло съгласно традиционните техники за производство, като ние зачитаме биологичните ритми, продиктувани от сезона и характера на растението и не употребяваме никакъв вид изкуствено третиране, включително и отопление в оранжерии през зимата. Всички листа Алое Aрборесценс, които използваме в нашите продукти са изцяло от италиански произход и се обработват веднага след събирането им, така че да се осигури максимална свежест на готовия продукт.

Ние използваме цели листа Алое Арборесценс, така че да се гарантира участието на всички активни съставки, съдържащи се във всяка част от растението.