Главно меню:

ПРОДУКТЪТ

Алое Арборесценс

СОК ОТ АЛОЕ АРБОРЕСЦЕНС ПО РЕЦЕПТАТА НА ОТЕЦ РОМАНО ЗАГО

ПРОДУКТЪТ е хранителна добавка, получена при смесване на цели свежи листа на Алое Арборесценси и мед от акация, посредством студен процес, който гарантира запазването на натуралните качества на употребените продукти.

Алое Арборесценс е познато като най-богатото на полезни активни съставки растение измежду повече от 200 разновидности на алое, разпространени по света. Използваните за този продукт растения са отгледани според традиционните техники на производство, напълно съобразени с биологичните ритми, диктувани от сезоните и природата, така че да не е необходим никакъв тип оранжерийна обработка.

Алое Арборесценс е растение, забележително със своите многостранни свойства, между които са подпомагане на стомашно-чревната дейност, пречистващо действие и подпомагане на чревното равновесие и на метаболизма (обмяната на веществата). Тези важни качества го правят силен помощник за поддържане на физиологичното здраве на организма.

Медът от Акация е изключителен продукт и отличен енергетик, винаги препоръчван на всеки, който се интересува от естествено (природно) хранене. Благодарение на високото му съдържание на прости захари той се усвоява много лесно от човешкия организъм.

Инструкции за употреба: препоръчително е продуктът да се приема по една супена лъжица или по една измервателна единица (10 мл), 30 минути преди основните хранения, 3 пъти на ден. Винаги разклащайте бутилката преди употреба.

Според характеристиките на използваните алое и мед, препаратът може да покаже различни вкусови качества при всяка партида.

Продуктът в момента не е наличен.

Може да закупите подобен продукт на друга фирма от онлайн-магазина: www.herbs-doctor.com или да поръчате на телефон: 02 / 952 34 49