Главно меню:

НАШАТА МИСИЯ

  Фирма Deca Aloes Arborescens Srl e италианска компания, която е водена от единствената цел да произвежда хранителни добавки и козметични продукти, направени от висококачествени екстракти от растението Алое Арборесценс. Мисията на фирма Deca Aloes Arborescens е да доближи хората до природата и да ги запознае с ползите от уникални продукти, насочени към здравето и красотата.

  Продуктите с марката Deca Aloes Arborescnes съдържат уникална комбинация от активни вещества от екстракт и цели листа Алое Арборесценс. Свойствата на отглежданите растения, заедно с отличните методи за извличане на активни вещества правят тези продукти много по-различни от много други подобни продукти, които се предлагат на пазара.

  Фирма DECA произвежда известната хранителната добавка СОК ОТ АЛОЕ АРБОРЕСЦЕНС, за която се използва рецептата на световноизвестния отец Романо Заго от Бразилия. Тази бразилска рецепта се състои от цели листа Алое Арборесценс и сок от алое, нетопен суров мед и 1% сертифициран биологичен алкохол. Продуктът подпомага защитните сили на организма като осигурява изключителна подкрепа на имунната система и спомага за почистване на цялото тяло. Това е идеалният продукт за тези, които искат да постигнат оптимално здраве и да увеличат енергията и жизнеността си.

Независими лабораторни изследвания показват, че сокът от Алое Арборесценс, използван в Сок от Алое Арборесценс на фирма Deca Aloes Arborescens съдържа молекули, които притежават силни имуномодулиращи свойства. Съдържащите се в него полизахариди и други фитонутриенти оказват максимална полза за здравето на човека. (Частен научно-изследователски тест относно съставките на сока от цяло листо Алое Арборесценс. )

  Последните проучвания, администрирани от институт Palatinin Salzano във Венеция, Италия са открили, че растението Алое Арборесценс е 200% по-богато на фитотерапевтични съединения от растението Алое Вера. (Отец Романо Заго, История на алое вера и алое арборесценс, книга, Италия, 2002.).

  В редица научни изследвания може да се прочете за съставките на това чудотворно разстение, което осигурява здраве и дълголетие. За да научите повече за научните изследвания с Алое Арборесценс, кликнете тук: www.aloearborescens.org